Adly ATV – Typhoon Blokhus Aps.

På besøg hos Adly fabrikken
Adly ATV produktion i Taiwan
ATV bremsetest hos Adly

Her Chee Industrial

Kort sagt; Adly bygger som kunderne vil have det. Adly er meget alsidig i deres produktion, de har det med at lytte til deres kunder og fremstille ud fra dette.

Adly har bl.a. Lyttet til kunderne omkring fremstilling af Deres Adly 320s & Adly 500s, som er de bemærkelsesværdige produkter, de har etableret sig med indenfor atv.

Adly 320s er udstyret med Adly’s egen motor, en 300cc motor med keramisk cylinder. En særdeles god og stærk motor, hvis model, både kan fås til off- og on-road. (low-rider)
Adly 500s er en massiv maskine, der er udstyret med en 500cc SUBARU EW50 motor. En maskine der trækker fra de fleste på vejen, med en meget rå lyd og råt udseende.

Her Chee Industrial Co., Ltd. I daglig tale kaldet Adly Moto er et ældre Taiwan firma, der har været i ”gamet” over en længere periode, siden 1978.

Adly er særdeles velkendt indenfor scooter verdenen, også i dansk regi, hvor man ser mange Adly scootere på gaden i det daglige. Adly var dog også Pioneer til ATV i 1999, da de var de første som fik EEC homologation til deres ATV 50cc.

Adly fremstiller hele tiden nye og spændende modeller, deres fremtidige modeller vil være meget miljø beviste, da det er sådan noget som Adly koncentrer sig om, sammen med design.

Bl.a. Er Adly ISO-9002 & 9001 certificeret, fabrikation med aluminiums trykstøbning, CNC & EDP. De har ydermere på de fleste af Deres maskiner Euro1, Euro2 og Euro 3, EEC homologation.

Adly producer bl.a. For Arctic Cat, Derbi, Daelim & Lambretta, samt så har Adly været vinder af kendte motorløb i Kroatien racing, bl.a. I 2002 & 2005.

Adly er et velkendt, renommeret Taiwan firma, der har eksisteret i mange år og er velkendt for god kvalitet.


Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

4 kommentarer til “Adly ATV – Typhoon Blokhus Aps.

 1. Hej
  Til foråret vil jeg gerne have en Adly 500s lowrider på plader.
  Hvad er muligheden for at få fat i sådan en?
  Hvad koster den?
  Hvad skal der til, for at få den til at yde over 50 hk?
  Hvad kan jeg tilkøbe af ekstra udstyr?

  Ven lig hilsen

  Klaus S. Mathiasen

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *