Børne ATV – Kvalitets ATV til børn, 50cc – 110cc.

Børne ATV. Kvalitets ATV til børn.

Typhoon har børne ATV på lager, som passer til det danske marked både i pris og kvalitet. Der er i mange år blevet solgt en meget, meget dårlig kinesisk kvalitet på det danske marked, det har vi nu løst. Vi har valgt at gå ind på det danske marked indenfor børne ATV, da vores produkter passer godt både i kvalitet og pris.

Sommer tilbud på Børne ATV:

Det er således at de fleste kinesiske maskiner bliver solgt i en prisklasse under kr. 5.000,-, samt de bedre japanske ATVér til børn koster i overkanten af kr. 20.000,- som umiddelbart har været en for høj pris for de fleste. Derfor har vi valgt at komme med en løsning til vores kunder, med produkter i en høj kvalitet, som vi kunne presse ned i en fornuftig pris.

Børne ATV som samlesæt

Hvis du selv har værktøj kan du bestille en børne ATV som samlesæt og selv stå for klargøring af ATV’en.


Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

Børne ATV 110cc

Hisun 110
”Børne ATV 4-takt EFI” 110 cc
Inkl. moms kr. 19.995,-
Sommertilbud kr. 16.995,-

ATV til børn. Børne ATV 50cc

ADLY 50
”Børne ATV 2-takt” 50 cc
Inkl. moms kr. 14.995,-
Sommertilbud kr. 11.995,-

Børne ATV 70cc

Loncin LX70
”Børne ATV 4-takt” 70 cc
Inkl. moms kr. 9.995,-
Sommertilbud kr. 6.995,-

9 kommentarer til “Børne ATV – Kvalitets ATV til børn, 50cc – 110cc.

 1. Hej vi har været rigtig uheldige at der er nogle der har stjålet vores drengs crosser men den er fundet igen. Vi kan se de har ødelagt tændings låsen på den og vi leder derfor efter en ny, er det noget i kan bestille hjem for os? Mærket er loncin Lx70 atv ligesom den i sælger her på siden.

  Håber i kan være behjælpelige.

  God weekend

  Mvh Daniel Rasmussen

  1. Hej Mariann, du skal gå efter er en børne ATV med 4-takt motor. Du kan finde dem på dba.dk eller thansen.dk. En god kvalitets ATV af f.eks. “Kayo” koster ca. 50% mere end en billig model fra thansen.dk. Men har også en højre gen-salgs værdi når den skal sælges igen. Ring eventuelt til forhandleren først og tjek om de også har reservedele, hvis noget skal udskiftes engang.

 2. Hej.

  LX70 står til 6.995,- her. Men på jeres jeres anden hjemmeside koster den noget mere, hvad er prisen? Søger nemlig en atv til mine drenge.

 3. Hej.

  Der står denne ATV er til 6995kr på hjemmesiden, men når man tilføjer den står den i “kurven” til 9995kr

  Er det prisen ?

  Venligst

  Martin Hvass

 4. Hejsa

  Jeg sidder og kigger efter atv til min søn på 3år.

  Så faldt jeg over jer og så ville jeg høre hvad i kunne tilbyde, er nemlig os fra nr. Sundby, så det var nemt for mig at komme ud og kigge.

  Mvh Tobias

  1. Hej Tobias, det mindste vi har er Loncin 70cc. Det er nok lidt for kraftig en maskine til en 3 årig. Eventuel du kan finde noget eldrevet ATV til små børn, hos en anden forhandler.

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *