Kontakt

Typhoon Blokhus Aps.

Typhoon Blokhus ApS

Nyborgvej 14

9400 Nørresundby

Email: info@atvatv.dk

Telefon support:
99 20 40 04
Ma – Fre:  10 – 17

Lø: 10 – 13

Alle andre tidspunkter, kan kontaktes pr. e-mail.
Prøvekørsel, kun efter aftale..

Typhoon Koncept

Nyhed: Vi søger samarbejdspartnere (Franchise muligheder)

Typhoon har igennem 12 år i branchen oparbejdet så stort et knowhow indenfor ATV branchen, ikke kun indenfor produkt & tilbehørssiden, men også indenfor resultatorienteret markedsføring og strategisk udvikling. Typhoon er særdeles specialiseret i synlighed på nettet (SEO), således kunderne finder Typhoon’s produkter og får kendskab til disse igennem udførlig beskrivelse, video og illustrationer omkring Typhoon’s produktserie.

Typhoon har siden 2005 oparbejdet et kendskab til leverandører og producenter af kvalitetsmaskiner og kvalitetsudstyr, som har betydet at vi idag, har eksklusivret af store betydelige og fremtidige store leverandører, som på det danske marked, er ved at komme frem i lyset og blive anerkendt som mellemmarkedet. Et stort fremskridt for Typhoon, som siden 2005, har kæmpet en kamp for at få Typhoon’s produkter differentieret fra kinesiske, som har bredt en utryghed omkring ukendte mærker og dets holdbarhed igennem de seneste år i Danmark. Dog har Typhoon ikke tænkt sig at stoppe her, da Typhoon mener, og er overbevist om, at Typhoon’s produkter, til enhver tid, er konkurrence dygtige, med anerkendte japanske mærker, som er blevet aggressivt markedsført i Europa igennem mange år.

Fordelen ved Typhoon’s produkter er trods det, fordelagtig på den måde, at man ikke først betaler en høj pris for et anerkendt mærke, for dernæst, at skulle betale en høj registreringsafgift (180 %) af dette anerkendte mærke. På den facon, kan man på mange måder argumenter for, at det i dette tilfælde, kan være bedre, at handle Typhoon’s produkt serie, frem for dyre, anerkendte mærkevarer.

Typhoon har ikke kun udviklet kendskab til branchen, men også et kendskab til OEM & ODM produkter, dvs. Typhoon på mange områder selv udvikler, producer og fremstiller Deres egen produkter, som passer til Typhoon’s produkter, som ”Plug-N- Play” løsninger, mange af Typhoon’s produkter bliver ofte fremstillet efter kunders behov.

7 kommentarer til “Kontakt

 1. Hej!

  Jeg søger job til et kvalificeret team. Tre MIG-MAG & TIG svejsere og to montører. Har du et job?

  Hvis ikke, kan du så anbefale andre virksomheder, der måske leder efter dygtige metalarbejdere?

  Tak på forhånd!

 2. Hej,jeg har en ATV registrere som traktor,hvor mange personer kan sidder på den,og om vi kan homologere den til 2 personer .model er linhai 565 mange tak

  1. Hej Claudiu, de fleste ATV i Danmark er kun tilladt 1 person, men prøv at kontakte den lokale synshal og hør hvad der kan lade sig gøre.

 3. Hej mit navn er Emil Breinholdt jeg har her med kigget på jeres ATV’er på plader, ville høre om det muligt at lave en sommer aftale hvis man ligger nogen ekstra penge om man kan leje den i 1-2 måneder, mod god betaling

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *