ATV Crosser – Salg, service og vejledning til køb.

ATV Crosser
Dinli 901
ATV Crosser


ATV cross er i mange år blevet domineret af kendte japanske mærker som Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ktm osv. Men vi er overbevist om at man med tiden vil se væsentligt flere mærker fra Taiwan, som kan benyttes til ATV cross. Heriblandt Dinli, Adly, Hyosung osv. Alle kendte Taiwan mærker som er udstyret med stærke Subaru motorer med et moment særdeles velegnet til ATV cross.

Vores kendte Taiwan mærker kan bruges for begyndere som gerne vil udforske ATV cross, men ikke betale de dyre priser for de kendte japanske mærker.

ATV crosser er til forskel fra gade ATV, bygget på en anderledes måde. Normalt bygges ATV til gaden på en sådan måde at de bygges med en bred akselafstand, lav opsætning, korte dæmpere, evt. Sænkningssæt, samt alu-fælge og vejdæk. ATV crosser udsættes for en større belastning end ATV der benyttes til gaden, det er derfor vigtigt at man har de rette støddæmpere, fælge og dæk, som kan klare belastninger til cross og hop. Desuden er det vigtigt man har det rette udstyr på, heriblandt hjelm og godkendt sikkerheds-udstyr.

Cross på 2 hjulede har i mange år været velkendt, men udbudet omkring salg, service og vejledning til køb af sådanne maskiner, har ikke været så stor. Vi vil dermed bidrage til at servicere de som ønsker at udforske cross markedet og deltage i ATV cross. Vi ønsker derfor at vejlede kommende ATV kunder som ønsker at erhverve en ATV crosser.

En Taiwan ATV crosser kan erhverves for omkring kr. 30-50.000 og hertil tilbyder vi fuld reservedelslager, samt fuld reservedelskatalog. Når man har erhvervet en Taiwan ATV, så er der, til forskel for en dårlig kineser kvalitet, altid mulighed for at generhverve reservedele til sin ATV. Desuden er der altid stor mulighed for at reservedele fra de kendte japanske mærker, passer direkte på en Taiwan model da det er således at de fleste japanske dele bliver fremstillet på Taiwan og dermed også er gængse på de Taiwan modeller der bliver fremstillet. Man kan kort go godt sige, at mange af de dele som ses på en japansk ATV crosser går igen på en Taiwan ATV crosser og der er for det meste, kun motor til forskel. Så er det man kan sætte en Yamaha motor, Kawasaki motor eller andet op imod en god Subaru motor, resten er tit og ofte det samme. Dermed kan man, såfremt man ved det, eller får hjælp fra os, få kendskab til, hvilke japanske dele der passer på ens ATV.

Du kan altid downloade fuld reservedelskatalog til din ATV, købt hos os, her på siden.

Indenfor ATV cross er det også vigtigt at du har den rette leverandør indenfor dæk. Vi leverer de bedste dæk kvaliteter til din ATV crosser, vores primære samarbejdspartner indenfor dæk er bla; www.maxxis.com.Såfremt du mangler ATV dæk til din ATV crosser kan du til enhver tid besøge; www.maxxis.de og finde de ATV dæk der passer til netop din ATV crosser. Vi er dog lagerførende indenfor de bedste on-road dæk og off-road dæk til din ATV fra Dinli og Adly.


Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *