ATV forhandler – Danmark

Italien Messe Dinli
Italien Messe Dinli

Vi sælger så  godt som muligt så billigt som muligt.

I Danmark beregnes indregistrerings-afgiften ud fra indførselsomkostninger, told, moms og avance (inkl. Forhandler avance) – Vi sparer dig for forhandler avancen og dermed også afgiften af forhandleravancen.

Vi sælger kvalitet – vi ved det – vores konkurrenter ved det.

Mange folk spørger os omkring et forhandler netværk; ”Hvor er jeres forhandlere”, ”Hvad med reservedele”, ”Service” osv. Alt dette varetager vi direkte fra vores lager og værksted i Aalborg;

Det er således at de fleste importører har eksklusiv ret i Danmark, dvs. Der er kun 1 importør. Denne importør varetager så fabrikkens salg af Deres produkter, service og reparationer i det pågældende område eller land.

De fleste importører vælger således at alliere sig med en række forhandlere, som varetager salg, service og reparationer af Deres mærker i de forskellige områder.

Vi har gjort det stik modsat. For at gøre en lang historie kort, kan det forklares således: I Danmark betaler vi en høj afgift af indregistrerede biler, tidligere med 105% og 180% afgift, men i dag også med en minimumsafgift på kr. 20.000,- Dvs. vi betaler en meget høj afgift, men afgift af hvad?

Afgiften i Danmark

Afgiften i Danmark beregnes af produktets indførselsomkostninger, told, moms og avance. Ja, korrekt, told, moms og avance, det vil med andre ord sige, at i Danmark betaler vi afgift af afgift, korrekt. Sådan er det lovmæssigt lavet og disse regler er forsøgt hos EU domstolene og kan ikke ændres.

Dvs. Desto højere, indførselsomkostninger, told, moms og ikke mindst avance, der ryger på produktet, desto dyre bliver produktet til slutbrugeren (forbrugeren) – Dig!

Vores terminologi, grundet vores kendskab til vores produkter, samt kvalitet, gør at vi er overbevist om, at folk i dag, ud fra internet, medier og således, kan få nok af information og forklaring omkring hver enkelt produkt til at træffe en beslutning om hvilket mærke, produkt og model som De ønsker.

Derfor har vi valgt at komme en evt. Forhandler avance, vores kunder til gode, dvs. Produktets pris uden forhandler avancen, altså en lavere afgift ved indregistrering, det er meget simpel matematik, da afgiften bliver beregnet ud fra indførselsomkostninger, told, moms og avance.

Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

2 kommentarer til “ATV forhandler – Danmark

  1. i desperately need information on AIE ATV quad bike, i live in Vanuatu and need service and parts can someone help please

    Jacque

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *