Hvem er vi – Typhoon Blokhus Aps.

Typhoon Blokhus Aps.
ADLY Moto, Taiwan
ADLY Moto, Taiwan
Dinli Metal Industrial, Taiwan
Dinli Metal Industrial, Taiwan

Vi er et over 12 år gammelt import firma, der udelukkende har gjort i import af ATV fra Asien. Vi startede op med import af ATV fra Kina for ca. 12 år siden hvor vi arbejdede sammen med diverse ATV fabrikker omkring opbygningen af kvalitets ATV.

Ved hele tiden at styre og koordiner hvilke dele ATVén blev bygget op af, baseret på vores kendskab til holdbare leverandører fra rundt i Kina, fik vi fremstillet plast-dele, motor, ramme, håndgreb, dele osv. Men trods vores ihærdige indsats, for at forbedre den kinesiske kvalitet indenfor ATV fremstilling, kunne vi ikke opnå den fornødne kvalitet som vi ønskede til det danske marked.

Derfor besluttede vi i starten af 2002 at flytte vores aktiviteter og vores produktion til Taiwan. Denne beslutning har senere hen vist sig at være det bedste valg i firmaets historie.

Mentaliteten og indstilling til fremstilling af kvalitets ATV, var her lige så stor som vores egen. Forventninger og visioner for fremstilling af ATV i fremtiden matchede også vores idé og vision til fremstilling af ATV.

Vi undersøgte hele markedet på Taiwan, besøgte samtlige fabrikanter af ATV for at udvælge nogle få til at samarbejde med, omkring fremtidige ATV modeller. Arbejdet omkring fremstilling af ATV, reklamationer og garantier, har gjort forhandlingen af ATVér til en glæde for såvel importør, som for forhandleren.

Vores ATVér er af derfor af sådan en kvalitet idag, at de kan måle sig med kendte mærker, som Kawasaki, Suzuki, Honda osv. Det er da også således at størsteparten af indregistrede ATVér, i Danmark, idag er fremstillet på Taiwan. (kilde; CRM – central registret for motorkøretøjer.)

Indenfor en periode på 4-6 år vil alle i Danmark nikke genkendende til ATV mærker som AIE, ADLY & Dinli.

Læs mere om Adly…
Læs mere om Dinli…

Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.


3 kommentarer til “Hvem er vi – Typhoon Blokhus Aps.

  1. Hej.

    Jeg har set på den der hedder, ADLY 150 til 20.000kr. Men inde på siden står der 23.000kr ?
    Er det så hele prisen 23.000kr, ialt?

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *