ATV på nummerplader – Vi forhandler ATV på plader.

ATV på plader
ATV til salg

Alle vores ATVér kan komme på plader, vi forhandler både alm. ATV og indregistrerede ATV på plader. Dvs. Man selv bestemmer om vi skal varetage opgaven at få Deres ATV på plader eller De selv vil foretage indregistrering. Normalt varetager importøren eller forhandleren at få Deres ATV på plader.

Dvs. når De i butikken beslutter Dem for model og farve, så varetager vi opgaven at få Deres ATV indregistreret på nummerplader, hvis De ønsker dette. Dette sker i form af et toldsyn, anmeldelse og certifikat hos toldvæsnet, afregning af afgift, samt afhentning af nummerplader og påsætning af disse. Dvs. vores færdige løsning hvor Deres ATV leveres på plader, klar til kørsel på offentlig vej. Alternativt kan man selv stå for at få sin ATV på plader.

De fleste af vores kunder landet over foretrækker at vi står for at få Deres ATV på plader, da det kan være kompliceret, såfremt man ikke tidligere har forsøgt dette og kender til arbejdsgangen.

ATV på plader er et nyt tiltag som er kommet til Danmark og er blevet muligjort af et EU-direktiv, som gør det muligt at indregistre og få sin ATV på nummerplader til kørsel på danske offentlige veje. Med en ATV på plader er det muligt at have et køretøj man kan benytte sig af året rundt, fremfor en motorcykel som har en kort sæson. En ATV på plader kan leveres både med sommer-, vinterdæk, stål og alufælge.

En ATV er billig i vægtafgift. (normalt kr. 520,- årligt).

Alle vores ATVér er godkendt til 2 personer, der er ingen krav til brug af styrthjelm eller sikkerhedssele, hverken for chauffør eller medpassager. ATV på plader er registreret efter samme regler som en personbil på plader og ATVén skal derfor overholde samme færdselsregler og fartgrænser.

ATV på plader kan for det meste benyttes både on-road og off-road. En ATV på plader kan dermed benyttes til fornøjelse såvel som et arbejdsredskab.

De fleste af vores kunder foretrækker at få Deres ATV leveret på plader med alu-fælge og on-road dæk (sommerdæk), samt at få et ekstra sæt stålfælge med off-road dæk (vinterdæk), akkurat som tilfældet er til en almindelig personbil.

Dog kan det være en fordel, som kunde, hvis man i første omgang ønsker at købe en ATV for benyttelse på privat grund, at senere få sin ATV indregistreret på plader, da antal kørte kilometer kan give fradrag i afgiften. Som udgangspunkt er der normalt en minimumsafgift på kr. 20.000,-, dog skal det tilføjes at vi taler over 5.000 kørte kilometer før det giver fradrag der er værd at tale om.

Mht. ATV til ekstrem on-road kørsel, er vi uden tvivl de førende indenfor samarbejde og custom building af hard-core on-road gaderæsere. Vi har derfor valgt at specialiser os i ATV på plader til gadebrug.

Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.


41 kommentarer til “ATV på nummerplader – Vi forhandler ATV på plader.

 1. Hej
  Jeg overvejer og købe en brugt ATV som lige nu er på traktor plader
  Det er en TGB 600 uden begrænsning så den runder hurtigst de 40 km timen som er tilladt.
  Jeg vil gerne bruge den som en motorcykel for tøsedrenge. Jeg skal ikke ud og køre stærkt men vil gerne kunne følge trafikken på landevejen.
  Kan man få omregistreret den til traktor 60 eller alm. registrering og hvad vil sådan noget koste.
  Kan i hjælpe med nogle svar vil jeg blive glad.
  Mvh Anders

 2. Hej

  Jeg overvejer at starte en lille turistattraktion op med noget atv safari.

  Eldrevne køretøjer er efterhånden ved at vinde godt ind jo.

  Hvilken eldreven ATV model vil i anbefale som kan reg. enten som bil eller traktor?

 3. hej jeg ville høre om i kan skaffe mig en yamaha raptor 700 som kan inregisteres på danske plader som bil for det er jeg meget intersert i. Mvh jesper poulsen

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *