ATV på nummerplader – Vi forhandler ATV på plader.

ATV på plader
ATV til salg

Alle vores ATVér kan komme på plader, vi forhandler både alm. ATV og indregistrerede ATV på plader. Dvs. Man selv bestemmer om vi skal varetage opgaven at få Deres ATV på plader eller De selv vil foretage indregistrering. Normalt varetager importøren eller forhandleren at få Deres ATV på plader.

Dvs. når De i butikken beslutter Dem for model og farve, så varetager vi opgaven at få Deres ATV indregistreret på nummerplader, hvis De ønsker dette. Dette sker i form af et toldsyn, anmeldelse og certifikat hos toldvæsnet, afregning af afgift, samt afhentning af nummerplader og påsætning af disse. Dvs. vores færdige løsning hvor Deres ATV leveres på plader, klar til kørsel på offentlig vej. Alternativt kan man selv stå for at få sin ATV på plader.

De fleste af vores kunder landet over foretrækker at vi står for at få Deres ATV på plader, da det kan være kompliceret, såfremt man ikke tidligere har forsøgt dette og kender til arbejdsgangen.

ATV på plader er et nyt tiltag som er kommet til Danmark og er blevet muligjort af et EU-direktiv, som gør det muligt at indregistre og få sin ATV på nummerplader til kørsel på danske offentlige veje. Med en ATV på plader er det muligt at have et køretøj man kan benytte sig af året rundt, fremfor en motorcykel som har en kort sæson. En ATV på plader kan leveres både med sommer-, vinterdæk, stål og alufælge.

En ATV er billig i vægtafgift. (normalt kr. 520,- årligt).

Alle vores ATVér er godkendt til 2 personer, der er ingen krav til brug af styrthjelm eller sikkerhedssele, hverken for chauffør eller medpassager. ATV på plader er registreret efter samme regler som en personbil på plader og ATVén skal derfor overholde samme færdselsregler og fartgrænser.

ATV på plader kan for det meste benyttes både on-road og off-road. En ATV på plader kan dermed benyttes til fornøjelse såvel som et arbejdsredskab.

De fleste af vores kunder foretrækker at få Deres ATV leveret på plader med alu-fælge og on-road dæk (sommerdæk), samt at få et ekstra sæt stålfælge med off-road dæk (vinterdæk), akkurat som tilfældet er til en almindelig personbil.

Dog kan det være en fordel, som kunde, hvis man i første omgang ønsker at købe en ATV for benyttelse på privat grund, at senere få sin ATV indregistreret på plader, da antal kørte kilometer kan give fradrag i afgiften. Som udgangspunkt er der normalt en minimumsafgift på kr. 20.000,-, dog skal det tilføjes at vi taler over 5.000 kørte kilometer før det giver fradrag der er værd at tale om.

Mht. ATV til ekstrem on-road kørsel, er vi uden tvivl de førende indenfor samarbejde og custom building af hard-core on-road gaderæsere. Vi har derfor valgt at specialiser os i ATV på plader til gadebrug.

Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.


38 kommentarer til “ATV på nummerplader – Vi forhandler ATV på plader.

  1. Hej Morten, vi sælger fremover kun reservedele til ATV. Hvis du vil have ATV på plader, så prøv bilbasen eller dba, der er tit ATV’er til salg som er indregistrede.

   1. Hejsa 🙂
    Kan man lege en atv med nummerplader i 1 månede
    Og hvad er prisen
    Den skal værer 2 pasoner
    Og ha plads til lidt oppakning
    Mvh dan jensen

 1. Hej

  Søger atv til gade brug. – Men kommer meget i tvivl når jeg søger iht. motor størrelse. Jeg kan læse mig frem til at man kun må køre med 20 hk på offentligt vej, er det korrekt? og hvis så hvad er pointen med 500 cc (52) hk, hvis man ikke kan få lov at geare/bruge alle heste?

  Er det mig der er helt galt på den, eller er der et trick hvor jeg kan udnytte alle 52 hk på en adly 500?

  Håber der er nogen der kan kaste lys eller sende et link 🙂

  1. Ja der er normalt droslet ned på gade ATV’er (i Danmark) så deres HK bliver lavere. Denne drosling kan man selv fjerne, men så er maskinen selvfølgelig ulovlig. Det er lidt det samme som tuning af scooter og knallert, mange gør det alligevel selvom maskinen bliver ulovlig.

 2. Hej søger 1 atv på plader ny eller næsten ny, eller har i noget til at stå, eller få fat i, kun det bedste

  1. Alt er udsolgt for iår, så du skal nok prøve på DBA eller Gul og gratis om du kan finde en Adly500 eller Adly320.

 3. Hej,
  Jeg har fundet en 250cc ATV
  Jeg vil lige høre om man kan registrere den til at køre med tacktor plader
  Hilsen Daniel.

 4. Hej, jeg har fundet en Suzuki quadsport 400 ccm.. kan den indregistreres ? Hvis ja, så hvor meget ville det koste at registrere ?

 5. Hej
  Har et spørgsmål vedrørende atv ig nr plade, hvis nu man køber en Atv på fx dba, og det fx er en adly model, kan man så få lavet en nr plade til atv? Eller skal man have en bestemt atv for at kunne få nr plade?.

 6. Hej
  Hvis man køber en ATV (godkendt til T3A) og undlader at indregistrere den som T3A – kan man så efter et par år stadig få den indregistreret som T3A og hvad vil det i givet fald koste?
  Den skal vel plomberes så den kun kører 40 km/t?

  1. Hej Jan, reglerne er ret avancerede angående T3A i DK vs. EU. Så du skal nok tage kontakt til SKAT og høre hvordan det kan lade sig gøre.

 7. Hej. En Adly 300 ( pris 34.995 ) eller 320 ( pris 34.995 ) på plader. ( kørsel på vej ) hvad er prisen køreklar hvis jeg køber den af jer ?? Med afgifter og alt, klar til kørslen på vejen.
  Mvh. Jimmie Schartau

  1. Hej Torben, pt. er alt udsolgt, vi får en Hisun 550 på lager om en måneds tid. Den kan du få leveret med gade dæk.

 8. Hvis man får indregistreret en atv som bil kan man så køre den som 17 årige hvis man har kørekort?

  1. Hej Jen, Adly 500 sælges ikke længere i Europa, pga. nye EU regler angående kædetræk på ATV. Prøv at se den blå avis, eller gul og gratis, måske du kan være heldig og finde en dér.

 9. Hej har sådan en dinli 700 på hånden vil bare høre hvad det vil koste at få den indregistreret som bil??

  1. Hej, Steven, de gamle ATV’er, som Dinli 700, kan ikke længere indregistreres, pga. nye EU regler. Så det kan vi desværre ikke hjælpe dig med.

  1. Hej Malene, hvis ATV’en er indregistreret som bil, kan du køre på den hvis du har kørekort til bil. Men hvis ATV’en er indregistreret som traktor, kan du køre på den som alm. traktor.

 10. Hvilken af jeres atv på plader, kan bruges som helårs transport middel, kører 10km hver vej på job.
  Pt. Kører jeg 45km scooter, også om vinter.
  Tænker hvordan de har det med vejsalt osv?
  Mvh leo

 11. Hej, Vi er 3 venner der vil købe en atv hver, er det muligt at få lavet 4-6 måneders afdrag på betalingen?

 12. Hejsa.

  jeg skriver for at høre om det kan lade sig gøre på nogen måde, at få en Polaris Scrambler 1000 eller en Can-Am Renegade 1000 indregistreret som en bil?

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *