ATV Salg – Markedet for ATV til salg i Danmark.

ATV til salg

En ting er hvordan og hvorledes mht. Køb af ATV, en anden ting er med senere salg af ATV, ved evt. Køb af ny model.

Ved evt. Salg af ATV, vil der selvfølgelig blive taget ATVéns stand i betragtning.

De væsentligste problemer omkring en ATV´s stand kan vare rust problemer. En kinesisk ATV kan efter kort tid ligne en meget gammel, brugt og slidt ATV pga. Dens manglende overfladebehandling og beskyttelse. Dette kommer til stort udslag ved evt. Salg af ATV. De kinesiske produkter har, tit og ofte, ikke gennemgået de japanske standarder mht. Beskyttelse imod vejrligt og dette har en stor betydning når de lander i et klima som Europa. Alle ved f.eks. Hvor stor betydning dette har indenfor bilindustrien.

Den egentlige købspris for sin ATV finder man først ud af den dag man sælger sin ATV, altså hvor meget har man mistet på salg af sin ATV.

Markedet med salg af ATV i Danmark har udviklet sig de seneste år, de fleste som sælger ATV foregår igennem åbne portaler som Gul og Gratis eller Den Blå Avis (DBA). Alle disse salg omhandler både ATV salg af nye og brugte ATVér, dog primært kinesiske mærker til billige penge, ATV mærker som også bliver forhandlet på Hjallerup marked.

Mens japanske mærker, samt taiwanesiske mærker har eksklusive importør og forhandlere, i diverse lande, som varetager deres salg af ATV i de respektive lande. Samt varetager service og garantier på ATVén for fabrikanten.

Du vil altid være i stand til, via vores hjemmeside, at følge vores forhandlere, som varetager salg af ATV, samt evt. service af vores mærker.

Vi står også til rådighed ved salg af din brugte ATV. Salget af din brugte ATV kan foregå igennem vores hjemmeside, som har en høj placering på Google, samt ved salg via vores shoowroom. Ved salg af ATV betaler man et mindre gebyr på kr. 2.500,- + moms. Hertil skal tilføjes at vi kun varetager salg af brugte ATV, såfremt mærket forhandles af os.


Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

3 kommentarer til “ATV Salg – Markedet for ATV til salg i Danmark.

  1. Hvordan dår man registret en atv som handicapkøretøj jeg vil h’erne købe en har en handicapbus men ved ikke hvordan keg skal søge om det andet

  2. Hej har en yamaha raptor 700 og mener den er fra 2016 hvad ville jeg kunne få for den bare sådan ca ved med nummer pander på sælger folk dem mellem 90000-140000 ca

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *