Køb af ATV – 15 års erfaring, indenfor ATV.

Køb ATV
Køb af ATV

Et ATV køb kan være kompliceret for folk som ikke før har handlet ATV eller haft tiden til at sætte sig ordentligt ind i ATV mærker. De fleste folk kender til velkendte ATV mærker, som Suzuki, Kawasaki, Yamaha og andre, men nævner man mærker som AIE, Adly eller Dinli, så tror de fleste, at der er tale om en Kina ATV selvom produktet er af en høj kvalitet og fremstillet på Taiwan.

Der er fordele ved at købe velkendte mærker, med mange års erfaring og god markedsføring, men der kan også være ulemper. Der er ingen tvivl om at en kinesisk ATV producent har meget at lære fra en japansk ATV producent, men her skal man også tage ATVéns pris i betragtning. Du betaler væsentligt mere for en japansk ATV end for en kinesisk ATV og allerede hér skal man, inden køb af ATV, beslutte sig for hvad det er man vil. – Hvis man udelukkende fokuser på prisen og ikke kvaliteten af en ATV, så er der ingen tvivl om at man skal handle en kinesisk ATV. Men ligeså sikkert som det er sagt, ligeså sikkert er det også at kvaliteten vil forvolde dig meget hovedpine.

ATV findes i stor stil i Kina og Japan, men japanere fremstiller ikke selv ATV, for det meste foregår produktionen af japanske ATV på Taiwan og her er forståelsen for kvalitet en helt anden også indenfor fremstilling af ATV. Hvis du evt. har en japansk bekendt, så spørg om hvilket valg du skal træffe ved køb af ATV: Kinesisk eller fra Taiwan?. De fleste produkter som japanerne, på gadeplan, køber i Japan er fremstillet på Taiwan, og det samme gælder for ATV. Langt de fleste store mærker af ATV som Yamaha og Kawasaki får derfor deres dele fremstillet på Taiwan. De ATV mærker der bliver fremstillet af velrenommerede fabrikker på Taiwan er kvalitetsmæssig på højde med velkendte japanske ATV mærker.

– Kina ATV
Fordel: Billig pris
Ulempe: Dårlig produktionskvalitet

– Japansk ATV
Fordel: Høj kvalitet
Ulempe: Høj pris, Høj indregistreringsafgift

– Taiwan ATV
Fordel: God produktionskvalitet, Billig indregistreringsafgift
Ulempe: Ingen.

OBS: Der hertil pointeres, at mange kendte japanske ATV mærker overhovedet ikke er godkendt til brug på offentligt veje i Danmark, og hvis de er, så er de for det meste, kun godkendt til kørsel med 1 person.

En vigtig ting ved køb af ATV er muligheden for køb af reservedele til sin ATV. Inden ATV køb er det yderst vigtigt at man forsikrer sig om fremtidig køb af reservedele til sin ATV, om dette måtte være vedr. Reparationer eller vedligeholdelse.

De vigtigste ting at nævne er flg.

– Bruger manual
– Service manual
– Reservedelskatalog
– Serviceværksted

Alle ovennævnte ting er en selvfølge for både japanske producenter af ATV, samt taiwanesiske producenter af ATV, men en sjældenhed iblandt kinesiske producenter af ATV.

De fleste folk som tidligere har købt en kinesisk ATV, har oplevet hvor problematisk det kan være at fremskaffe reservedele til sin ATV. Dette kan i værste fald betyde at man ikke længere kan få sin ATV på gaden. ATVén mister dermed sin fulde værdi og kunden står med et tab og ingen ATV at benytte.

Derfor må vi, efter mere end 10 års erfaring, indenfor salg af ATV, opfordre kunder som ønsker en besparelse på sin ATV, i form af pris, med stadig ønsker god kvalitet, at handle ATV produkter fra Taiwan. Heriblandt at nævne de største og mest eftertragtede mærker AIE, Adly, Dinli m.fl.

Advarsel: Kinesiske ATV mærker kan være uoriginale i form af falske dokumenter. Dvs. EEC dokumentet er kopieret fra et andet originalt mærke, derfor bedes man være varsom med disse mærker.

Ønsker man yderligere information omkring køb af ATV er man velkommen til at ringe, skrive eller kigge forbi vores 800 m2 store showroom i Nørresundby.


Typhoon Blokhus Aps. Med venlig hilsen
Ronni Sørensen - CEO
www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk

Eksklusiv importør af ATV; AIE, ADLY, NFM & E-TON.
Prisgaranti på alle vores produkter, heriblandt også DINLI.

3 kommentarer til “Køb af ATV – 15 års erfaring, indenfor ATV.

 1. Hejsa
  Førstegangs køber.
  Tanken var at bruge den som bil nr 2 hvad vil du anbefale og skal sige den skal køre 150 + km hver dag

 2. Hej Ronni.
  Jeg står og mangler en ATV, til min dreng på 15 år.
  har kigget rigtigt meget på nettet, både de gængse Suzuki , Yamaha osv.
  men er lige overkanten af hvad jeg vil give, faldt så over denne site, og tænkte om du kunne være finde en go ATV.
  Der skal være fodbremse på, gerne over 150 cc, han kommer ikke til at køre på offroad baner primært mark.
  på forhånd tak Steen

  1. Hej Steen, alt er desværre udsolgt i denne sæson. Vi har nogle Adly 50 som er kanon sjove at køre på og et par Hisun 110 på lager, vi har også lidt brugt atv, til en god pris. Skriv en mail hvis du er interesseret.

Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 81 Warning: Undefined variable $aria_req in /customers/6/1/d/atvatv.dk/httpd.www/wp-content/themes/azera-shop/comments.php on line 84

Spørgsmål eller kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *